Aslında bu başlık Şükran Anne ve Aydın Babalar'a güzelleme olmalıydı.Çünkü haftasonu kahvaltımızı onların gönderdiği nefis pideler ve reçellerle çok zenginleştirdik.Şükran Anne, kendi bahçelerinden topladığı meyvelerle yaptığı mis gibi üzüm ve incir reçellerini bizlere ulaştırdı.Şanslıyız biz şanslı.)
Buda benim yaptığım mıhlama
Yani aslında bir pazı sarması ,bir kadayıf tatlısı tarifleri yazmayı düşünürken elim yine kahvaltıya gitti.Kesinlikle günün en keyifli öğünü kahvaltı bir kez daha.... Tuğba
Şükran Anne'nin yaptığı incir reçeli ve üzüm marmelatı diğerleri Tire'den dut reçeli,organik şekersiz kayısı reçeli
Nefis Samsun Pideleri
Yani aslında bir pazı sarması ,bir kadayıf tatlısı tarifleri yazmayı düşünürken elim yine kahvaltıya gitti.Kesinlikle günün en keyifli öğünü kahvaltı bir kez daha.... Tuğba
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder